Skadeteknik: Sanerar| Räddar | Återställer

Lediga platser

Vi behöver nu anställa nya medarbetare och söker därför:

Fukttekniker med placering i Jönköping

Saneringstekniker med placering i Jönköping

Arbetsledare med placering i Eskilstuna

Fukttekniker med placering i Eskilstuna

Arbetsledare med placering i Stockholm

 

Fukttekniker med placering i Jönköping

Arbetsuppgifter
Du kommer att åtgärda alla typer av fukt- och vattenskador genom våra torkmetoder som vi successivt kommer att utbilda dig i. Arbetet innebär ansvar för uppdragen från beställning till återställande och dokumentation. I arbetsuppgifterna ingår att utföra fuktberäkningar, analyser och skadebesiktningar. Du kommer att jobba självständigt med frihet under ansvar i ett starkt team.

Kvalifikationer
För tjänsten som Fukttekniker ser vi gärna att du har byggteknisk utbildning, erfarenhet och kompetens. Det gäller också att du är flexibel och har lätt att få kontakt med människor. God samarbetsförmåga är också mycket viktigt.
Våra kunder har höga krav på dokumentation och därför bör du ha god IT-vana och lätt för att formulera dig i tal och i skrift.

Ansökan
Din ansökan med CV vill vi ha via mejl till:
hans.nygren@skadeteknik.se


Saneringstekniker med placering i Jönköping

Arbetsuppgifter

Du kommer företrädesvis att arbeta med sanering av lokaler i olika former, allt från bränder och vattenskador till större industrisaneringar, även lättare rivningar kan förekomma. Tidigare erfarenhet från bygg eller sanerings­verksamhet är ett önskemål.

Kvalifikationer
För tjänsterna som Saneringstekniker gäller att man är allroundkunnig. God samarbetsförmåga och social kompetens är också mycket viktigt. Asbest och PCB-utbildning samt eventuell tidigare erfarenhet från bygg eller sanerings­verksamhet är meriterande. Körkort är ett krav.

Ansökan
Din ansökan med personligt brev och CV vill vi ha senast 14 juli via mejl till:
per-erik.asp@skadeteknik.se


Arbetsledare med placering i Eskilstuna

Arbetsuppgifter
Du kommer som Arbetsledare att ansvara för uppdragen från beställning till åter­ställande och dokumentation. I arbetet ingår också att leda större och mindre grupper i sanerings­uppdrag, men i rollen ingår också att vid olika tillfällen själv eller tillsammans med övriga medarbetare utföra sanerings­arbeten. Du kommer att jobba självständigt med frihet under ansvar i ett starkt team.

Kvalifikationer
För tjänsterna som Arbetsledare ser vi gärna personer med bygg-, fastighets- eller industri­teknisk utbildning, erfarenhet och kompetens. Det gäller också att man är flexibel och har lätt att få kontakt med människor. God samarbets­förmåga är också mycket viktigt . Våra kunder har höga krav på dokumentation och därför bör du ha god IT-vana och lätt för att formulera dig i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Din ansökan med personligt brev och CV vill vi ha via mejl till: 
kenneth.sers@skadeteknik.se


Fukttekniker med placering i Eskilstuna

Arbetsuppgifter

Du kommer att åtgärda alla typer av fukt- och vattenskador genom våra torkmetoder som vi successivt kommer att utbilda dig i. Arbetet innebär ansvar för uppdragen från beställning till återställande och dokumentation, i arbetsuppgifterna ingår att göra fuktberäkningar, analyser och skadebesiktningar. Du kommer att jobba självständigt med frihet under ansvar i ett starkt team.

Kvalifikationer

För tjänsten som Fukttekniker ser vi gärna att du har byggteknisk utbildning, erfarenhet och kompetens. Det gäller att du är flexibel och har lätt att få kontakt med människor. God samarbets­förmåga är mycket viktigt. B-körkort är ett krav.

Våra kunder har höga krav på dokumentation och därför bör du ha IT-vana och lätt för att formulera dig i tal och i skrift.

Ansökan

Din ansökan med personligt brev och CV vill vi ha via mejl till: 
kenneth.sers@skadeteknik.se

 

Arbetsledare med placering i Stockholm

Arbetsuppgifter
Du kommer som Arbetsledare att ansvara för uppdragen från beställning till åter­ställande och dokumentation. I arbetet ingår också att leda större och mindre grupper med avseende på Byggservice (brand,- vatten- och ROT-jobb). I rollen ingår också att vid olika tillfällen själv eller tillsammans med övriga medarbetare utföra arbetsinsater. Du kommer att jobba självständigt med frihet under ansvar i ett starkt team.

Kvalifikationer
För tjänsterna som Arbetsledare ser vi gärna personer med bygg-, fastighets- eller industri­teknisk utbildning, erfarenhet och kompetens. Det gäller också att man är flexibel och har lätt att få kontakt med människor. God samarbets­förmåga är också mycket viktigt .

Våra kunder har höga krav på dokumentation och därför bör du ha god IT-vana och lätt för att formulera dig i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Din ansökan med personligt brev och CV vill vi ha senast 2017-10-23 via mejl till:
hans.nygren@skadeteknik.se