Skadeteknik: Sanerar| Räddar | Återställer

Lediga platser

Vi behöver nu anställa nya medarbetare och söker därför:

Platschef med placering i Jönköping

Fukttekniker med placering i Jönköping

Saneringstekniker med placering i Jönköping

Asbest/PCB-sanerare med placering i Jönköping   

Erfarna rivare med placering i Örebro

 

Platschef med placering i Jönköping

Är du en engagerad person som motiveras av att operativt få leda och påverka en verksamhet som är både flexibel och snabbrörlig? Drivs du av att få arbeta marknadsnära för att upprätthålla och skapa nya kundrelationer?
Har du en kämpaglöd och är målinriktad med en vilja att visa resultat? !

Hos oss får du förmånen att få ansvara för den löpande driften av verksamheten med sju medarbetare. Här verkar du för att satta mål gällande omsättning, resultat och debiterad tid uppnås. Verksamheten är både flexibel och snabbrörlig då man inte alltid i förväg vet vilka händelser som inträffar. I rollen ingår att sköta den lokala marknadsföringen och kundbearbetningen.  En hög marknadsnärvaro förväntas med fokus på befintliga kunder, men även nya kundrelationer ska skapas.
Även uppföljningar av både pågående och utförda uppdrag ute hos kund ingår som en stor del av ditt jobb. Att ta fram offertunderlag, kalkylera och lämna offerter ingår också. Du säkerställer och utvecklar effektiva rutiner. Vidare ansvarar du för att företagets kvalitets- och miljösystem efterlevs och utvecklas. Arbetsfördelningen av de olika uppdragen sker av arbetsledaren på plats.

Du är direkt underställd verksamhetens VD. Tillsammans kommer ni att driva verksamheten enligt styrelsens direktiv för bolagets drift.

Är du en engagerad person som motiveras av att operativt få leda och påverka en verksamhet som är både flexibel och snabbrörlig? Trivs du med snabba beslutsvägar? Har du en stark vilja att visa resultat? Tycker du om att skapa relationer och vara aktiv ute hos kunder? Trivs du med att hjälpa andra som råkat ut för problem? Då kommer du att trivas här hos oss!
Vi ser gärna att du har erfarenhet från saneringsbranschen och/eller någon form av byggkompetens i form av utbildning och/eller yrkeserfarenhet. Kanske du idag exempelvis arbetar som en driven arbetsledare inom bygg eller som skadereglerare, vilket skulle vara meriterande.
Våra ledord är att vi ska vara engagerade, empatiska och experter. Dessa ledord vill vi även ska vara självklara och signifikanta för dig.

Du erbjuds ett mycket omväxlande arbete, med roliga utmaningar i en verksamhet med korta och snabba beslutsvägar. Vi är ett härligt gäng som trivs mycket bra tillsammans och känner en stor samhörighet.
Din ansökan med personligt brev och CV vill vi ha senast 2018-11-18 via mejl till 
kenneth.sers@skadeteknik.se

Fukttekniker med placering i Jönköping

Arbetsuppgifter
Du kommer att åtgärda alla typer av fukt- och vattenskador genom våra torkmetoder som vi successivt kommer att utbilda dig i. Arbetet innebär ansvar för uppdragen från beställning till återställande och dokumentation. I arbetsuppgifterna ingår att utföra fuktberäkningar, analyser och skadebesiktningar. Du kommer att jobba självständigt med frihet under ansvar i ett starkt team.

Kvalifikationer
För tjänsten som Fukttekniker ser vi gärna att du har byggteknisk utbildning, erfarenhet och kompetens. Det gäller också att du är flexibel och har lätt att få kontakt med människor. God samarbetsförmåga är också mycket viktigt.
Våra kunder har höga krav på dokumentation och därför bör du ha god IT-vana och lätt för att formulera dig i tal och i skrift.

Ansökan
Din ansökan med CV, skickar du via mejl till:
hans.nygren@skadeteknik.se

Saneringstekniker med placering i Jönköping

Arbetsuppgifter
Du kommer företrädesvis att arbeta med sanering av lokaler i olika former, allt från bränder och vattenskador till större industri­saneringar, även lättare rivningar kan förekomma. Tidigare erfarenhet från bygg eller saneringsverksamhet är ett önskemål.

Kvalifikationer
För tjänsterna som Saneringstekniker gäller att man är allroundkunnig. God samarbetsförmåga och social kompetens är också mycket viktigt. Asbest, PCB-utbildning samt eventuell tidigare erfarenhet från bygg eller sanerings­verksamhet är meriterande. Körkort är ett krav.

Ansökan
Din ansökan med personligt brev och CV, skickar du via mejl till:
hans.nygren@skadeteknik.se


Asbest/PCB-sanerare med behörighet, placering Jönköping   

Arbetsuppgifter
Du kommer företrädesvis att arbeta med asbest/PCB-sanering av lokaler i olika former, allt från bränder/vattenskador till större industrisaneringar, även lättare rivningar och annan typ av saneringsarbete kan förekomma 

Kvalifikationer
För tjänsterna som Asbest/PCB-sanerare gäller att man är allroundkunnig. God samarbetsförmåga och social kompetens är också mycket viktigt. Asbestbehörighet är ett krav, körkort är meriterande.

Ansökan
Din ansökan med personligt brev och CV, skickar du via mejl till hans.nygren@skadeteknik.se

Erfarna Rivare med placering i Örebro   

Arbetsuppgifter
Du kommer företrädesvis att arbeta med rivning i lokaler i olika former, även sanering av brand- och vattenskador samt större industri­saneringar kan förekomma. Tidigare erfarenhet från rivningsverksamhet är ett önskemål.

Kvalifikationer
För tjänsterna som Rivare gäller att man är allroundkunnig, har bygg­förståelse och materialkännedom. God samarbetsförmåga och social kompetens är också mycket viktigt. Asbest- och/eller PCB-utbildning är meriterande. Körkort är ett krav, E-behörighet är meriterande.

Ansökan
Din ansökan med personligt brev och CV, skickar du via mejl till
petter.dahl@skadeteknik.se