Skadeteknik: Sanerar| Räddar | Återställer

Lediga platser

Vi behöver nu anställa nya medarbetare och söker därför:

VD

Fukttekniker med placering i Jönköping

Saneringstekniker med placering i Jönköping

Asbest/PCB-sanerare med placering i Jönköping   

Erfarna rivare med placering i Örebro

Saneringspersonal för timanställning

 

 

VD
Letar du efter en utmaning där du kan kombinera affärssinne, ledarskap och utveckling?
Vår nuvarande koncern-VD går i pension mars 2020 varför vi söker hans efterträdare.
 
Vi söker en marknadsinriktad VD som tillsammans med ledningsgruppen driver tillväxt och lönsamhet. Vi är ett gott gäng med hög kompetens som kan vår sak. Vi vet vad som krävs för att stötta och hjälpa våra kunder i en utsatt situation. Med uppdrag att rädda ekonomiska och känslomässiga värden, erbjuder vi helhetslösningar och enskilda tjänster. Nu vill vi ta ett nästa steg!
 
Rollen 
Vi söker dig som vill leda Skadeteknik och fortsätta utveckla verksamheten. Du leder, planerar och samordnar framförallt det strategiska och taktiska men också det operativa arbetet inom företaget. Vi har en tydlig tillväxtplan där du tillsammans med ledningsgruppen skapar förutsättningar för att nå målen. Ditt närmaste team består av fem platschefer, ekonomi/administration samt extern konsult inom IT och kvalitet. I organisationen finns också produktion och utveckling som drivs av vår ägare. I ditt ansvar som koncern VD ingår även våra två fastighetsbolag, ett i Jönköping och ett i Örebro. Du har det formella ansvar som ingår i koncern VD-rollen och återrapporterar verksamhetens utveckling till styrelsen.

Ditt ansvar innefattar bl. a:
•  Helhetsansvar för bolagens verksamhet, resultat och utveckling
•  Löpande uppföljning, budget och prognos
•  Ansvar för marknadsaktiviteter såväl strategiskt som operativt
•  Tillsammans med platschefer vidareutveckla verksamheten på respektive ort
•  Coacha, stötta och motivera medarbetarna och ge dem förutsättningar att lyckas i sina roller
•  Skapa, bibehålla och utveckla kundrelationer och nätverk

Vår kandidat
Vi söker en medveten, entreprenöriell ledare med lika stark affärskänsla som stort människointresse. Vi tror att du har en akademisk utbildning och några års erfarenhet av att leda en större verksamhet, gärna som VD. Lämplig bakgrund kan vara från bygg-/fastighetsbolag eller från industrin.  Du är van att leda andra ledare, att göra affärer, skriva större avtal och driva förhandlingar.

Vi tror att du har erfarenhet från följande:
•  Resultatansvar i en större organisation.
•  Varit med och framgångsrikt drivit tillväxt 
•  Operativt och strategiskt marknadsarbete
•  Att leda en ledningsgrupp
•  Bygg-/fastighetsbranschen alternativt från tillverkningsindustrin
•  Att hantera stora projekt

Som ledare är du en målinriktad coach och lagspelare som tillsammans med dina medarbetare driver mot uppsatta mål. Du är utvecklingsinriktad, kommunikativ och
har en god helhetssyn. I din personliga profil finner vi även affärsmässighet, god ekonomisk förståelse och förmåga att driva verksamhetsutveckling. 

Ansökan
Vi samarbetar med Consensus. Din ansökan registrerar du på www.consensus.nu senast den 4 augusti. 
Frågor besvaras av Lena Ahlin 070-374 34 94 eller Carl Niordson 072-090 80 77. Under v28-31 har vi semester men besvarar frågor via e-post: lena.ahlin@consensus.nu.

  Välkommen!

 

Fukttekniker med placering i Jönköping

Arbetsuppgifter
Du kommer att åtgärda alla typer av fukt- och vattenskador genom våra torkmetoder som vi successivt kommer att utbilda dig i. Arbetet innebär ansvar för uppdragen från beställning till återställande och dokumentation. I arbetsuppgifterna ingår att utföra fuktberäkningar, analyser och skadebesiktningar. Du kommer att jobba självständigt med frihet under ansvar i ett starkt team.

Kvalifikationer
För tjänsten som Fukttekniker ser vi gärna att du har byggteknisk utbildning, erfarenhet och kompetens. Det gäller också att du är flexibel och har lätt att få kontakt med människor. God samarbetsförmåga är också mycket viktigt.
Våra kunder har höga krav på dokumentation och därför bör du ha god IT-vana och lätt för att formulera dig i tal och i skrift.

Ansökan
Din ansökan med CV, skickar du via mejl till:
hans.nygren@skadeteknik.se

Välkommen

 

Saneringstekniker med placering i Jönköping

Arbetsuppgifter
Du kommer företrädesvis att arbeta med sanering av lokaler i olika former, allt från bränder och vattenskador till större industri­saneringar, även lättare rivningar kan förekomma. Tidigare erfarenhet från bygg eller saneringsverksamhet är ett önskemål.

Kvalifikationer
För tjänsterna som Saneringstekniker gäller att man är allroundkunnig. God samarbetsförmåga och social kompetens är också mycket viktigt. Asbest, PCB-utbildning samt eventuell tidigare erfarenhet från bygg eller sanerings­verksamhet är meriterande. Körkort är ett krav.

Ansökan
Din ansökan med personligt brev och CV, skickar du via mejl till:
hans.nygren@skadeteknik.se

Välkommen

 

Asbest/PCB-sanerare med behörighet, placering Jönköping   

Arbetsuppgifter
Du kommer företrädesvis att arbeta med asbest/PCB-sanering av lokaler i olika former, allt från bränder/vattenskador till större industrisaneringar, även lättare rivningar och annan typ av saneringsarbete kan förekomma 

Kvalifikationer
För tjänsterna som Asbest/PCB-sanerare gäller att man är allroundkunnig. God samarbetsförmåga och social kompetens är också mycket viktigt. Asbestbehörighet är ett krav, körkort är meriterande.

Ansökan
Din ansökan med personligt brev och CV, skickar du via mejl till hans.nygren@skadeteknik.se

Välkommen

 

Erfarna Rivare med placering i Örebro   

Arbetsuppgifter
Du kommer företrädesvis att arbeta med rivning i lokaler i olika former, även sanering av brand- och vattenskador samt större industri­saneringar kan förekomma. Tidigare erfarenhet från rivningsverksamhet är ett önskemål.

Kvalifikationer
För tjänsterna som Rivare gäller att man är allroundkunnig, har bygg­förståelse och materialkännedom. God samarbetsförmåga och social kompetens är också mycket viktigt. Asbest- och/eller PCB-utbildning är meriterande. Körkort är ett krav,
E-behörighet är meriterande.

Ansökan
Din ansökan med personligt brev och CV, skickar du via mejl till
petter.dahl@skadeteknik.se

Välkommen

 

Saneringspersonal för timanställning

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med företrädesvis sanering i olika former, även lättare rivningar kan förekomma. Asbest/PCB behörighet är meriterande.

Ansökan
Är du intresserad - skicka ett mejl till Platschefen på respektive kontor som du hittar här.
Välkommen