Skadeteknik: Sanerar| Räddar | Återställer

Lediga platser

Vi behöver nu anställa nya medarbetare och söker därför:

Fukttekniker med placering i Jönköping

Saneringstekniker med placering i Jönköping

Asbest/PCB-sanerare med placering i Jönköping   

Erfarna rivare med placering i Örebro

Fukttekniker med placering i Jönköping

Arbetsuppgifter
Du kommer att åtgärda alla typer av fukt- och vattenskador genom våra torkmetoder som vi successivt kommer att utbilda dig i. Arbetet innebär ansvar för uppdragen från beställning till återställande och dokumentation. I arbetsuppgifterna ingår att utföra fuktberäkningar, analyser och skadebesiktningar. Du kommer att jobba självständigt med frihet under ansvar i ett starkt team.

Kvalifikationer
För tjänsten som Fukttekniker ser vi gärna att du har byggteknisk utbildning, erfarenhet och kompetens. Det gäller också att du är flexibel och har lätt att få kontakt med människor. God samarbetsförmåga är också mycket viktigt.
Våra kunder har höga krav på dokumentation och därför bör du ha god IT-vana och lätt för att formulera dig i tal och i skrift.

Ansökan
Din ansökan med CV, skickar du via mejl till:
hans.nygren@skadeteknik.se

Saneringstekniker med placering i Jönköping

Arbetsuppgifter
Du kommer företrädesvis att arbeta med sanering av lokaler i olika former, allt från bränder och vattenskador till större industri­saneringar, även lättare rivningar kan förekomma. Tidigare erfarenhet från bygg eller saneringsverksamhet är ett önskemål.

Kvalifikationer
För tjänsterna som Saneringstekniker gäller att man är allroundkunnig. God samarbetsförmåga och social kompetens är också mycket viktigt. Asbest, PCB-utbildning samt eventuell tidigare erfarenhet från bygg eller sanerings­verksamhet är meriterande. Körkort är ett krav.

Ansökan
Din ansökan med personligt brev och CV, skickar du via mejl till:
hans.nygren@skadeteknik.se


Asbest/PCB-sanerare med behörighet, placering Jönköping   

Arbetsuppgifter
Du kommer företrädesvis att arbeta med asbest/PCB-sanering av lokaler i olika former, allt från bränder/vattenskador till större industrisaneringar, även lättare rivningar och annan typ av saneringsarbete kan förekomma 

Kvalifikationer
För tjänsterna som Asbest/PCB-sanerare gäller att man är allroundkunnig. God samarbetsförmåga och social kompetens är också mycket viktigt. Asbestbehörighet är ett krav, körkort är meriterande.

Ansökan
Din ansökan med personligt brev och CV, skickar du via mejl till hans.nygren@skadeteknik.se

Erfarna Rivare med placering i Örebro   

Arbetsuppgifter
Du kommer företrädesvis att arbeta med rivning i lokaler i olika former, även sanering av brand- och vattenskador samt större industri­saneringar kan förekomma. Tidigare erfarenhet från rivningsverksamhet är ett önskemål.

Kvalifikationer
För tjänsterna som Rivare gäller att man är allroundkunnig, har bygg­förståelse och materialkännedom. God samarbetsförmåga och social kompetens är också mycket viktigt. Asbest- och/eller PCB-utbildning är meriterande. Körkort är ett krav, E-behörighet är meriterande.

Ansökan
Din ansökan med personligt brev och CV, skickar du via mejl till
petter.dahl@skadeteknik.se