Arbeta hos oss

Skadeteknik är ett av Mellan­sveriges större sanerings­företag med ett 80-tal anställda.

Vi finns representerade i Örebro, Karlstad, Karlskoga, Motala, Nyköping, Nässjö och Jönköping.

Vi söker regelbundet fler engagerade och kreativa medarbetare som stärker vår förmåga att återställa och förbättra inre och yttre miljöer.

Vi söker saneringstekniker till Nyköpingskontoret.

Verksamheten som är familjeägd startades 1989. Med en stadigt ökande efterfrågan på våra tjänster, har företaget vuxit. I dag har vi anläggningar
i Jönköping, Karlstad, Karlskoga, Motala, Nyköping, Nässjö och i Örebro, där vårt huvudkontor är beläget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med sanering av lokaler samt lättare rivningar, då vi arbetar med allt från bränder och vattenskador till större industrisaneringar.

Kvalifikationer

  • För tjänsten som saneringstekniker gäller att man är allroundkunnig. Man har en god samarbetsförmåga och social kompetens.

  • Tidigare erfarenhet från bygg eller saneringsverksamhet är ett plus. Har du dessutom Asbestutbildning eller andra utbildningar
    för branschen så är det meriterande.

  • För rollen som saneringstekniker har vi krav på minst körkort B.

  • Anställningsvillkor, timanställning.

Sista ansökningsdag: 2024-03-01
Skicka ansökan via E-post till: magnus.henningsson@skadeteknik.se.


Vi söker Saneringstekniker med placering i Jönköping

Arbetsuppgifter
Du kommer företrädesvis att arbeta med sanering av lokaler i olika former, allt från bränder och vattenskador till större industri­saneringar, även lättare rivningar kan förekomma. Tidigare erfarenhet från bygg eller saneringsverksamhet är ett önskemål.

Kvalifikationer
För tjänsterna som Saneringstekniker gäller att man är allroundkunnig. God samarbetsförmåga och social kompetens är också mycket viktigt. Asbest, PCB-utbildning samt eventuell tidigare erfarenhet från bygg eller sanerings­verksamhet är meriterande. Körkort är ett krav.

Ansökan
Din ansökan med personligt brev och CV, skickar du via mejl till:
par.mansson@skadeteknik.se


Vi söker erfarna Rivare med placering i Jönköping

Arbetsuppgifter
Du kommer företrädesvis att arbeta med rivning i lokaler i olika former, även sanering av brand- och vattenskador samt större industri­saneringar kan förekomma. Tidigare erfarenhet från rivningsverksamhet är ett önskemål.

Kvalifikationer
För tjänsterna som Rivare gäller att man är allroundkunnig, har bygg-förståelse och materialkännedom. God samarbetsförmåga och social kompetens är också mycket viktigt. Asbest- och/eller PCB-utbildning är meriterande. Körkort är ett krav,
E-behörighet är meriterande.

Ansökan
Din ansökan med personligt brev och CV, skickar du via mejl till
par.mansson@skadeteknik.se

2024 © Skadeteknik Sverige AB. All rights reserved.

Webbplats skapad av Area81.se

Vi är måna om att göra rätt och att upprätthålla våra medarbetares, samarbetspartners och allmänhetens förtroende för oss och vår verksamhet. Vi vill därför göra allt vi kan för att upptäcka och hindra eventuella missförhållanden i vår verksamhet så tidigt som möjligt. I vår visselblåsartjänst kan du lämna en rapport om misstanke om allvarliga missförhållanden.

Rapporter som inkommer via visselblåsartjänsten går till personalansvarig Kjell Johansson som avgör om de är lämpliga att utreda ärendet eller om den fortsatta hanteringen av rapporten ska överlämnas till en annan oberoende part. Detta kan till exempel vara fallet om ärendet berör en av mottagarna.
Genom visselblåsartjänsten kan du vara helt anonym när du lämnar din visselblåsning. Din rapport kommer att vara krypterad och inga IP-adresser kan spåras.

För att säkerställa din anonymitet – tänk på följande:
- Skriv av den här länken och skriv in i din webb-läsare: https://whistle.qnister.com/skadeteknik
- Använd inte företagets dator eller nätverk.
(Alternativt scanna QR koden nedan)